perjantai 28. heinäkuuta 2017

Mambin tarrat ECLP:ssa

Heips

Josko nyt ensimmäisen tekstini / aiheeni heittäisin ilmoille. Olen jonkun aikaa nyt pääasiallisena Plannerinani pitänyt Erin Condren:n lifeplanneria, vaikka se oli hinnakas, olen ostokseeni ERITTÄIN tyytyväinen, se on juuri mun juttu näistä isommista ko'oista.
Ainoa mikä ostoksessa hieman harmittaa, on kannet, olisi pitänyt selata kansia enemmän kuitenkin, ennen kun klikkaan "OSTA", no mutta, josko ensi vuonna sitten viisaampana tilaisia vielä mielekkäämmät. Saahan tuohon ihanuuteen tilattua toki kansia jos minkä laisia erikseenkin, mutta 19,95 $ postikulut (hieman alle 20 €) ovat kuitenkin aika kalliit pelkistä laminoiduista kansista, toki Etsy:ssä löytyy ihmisten itse tekemiäkin, mutta en kuitenkaan usko laadun olevan yhtä kestävää. Erin Condren:n kannet on miljuuna kertaa kestävämmät kuin Happy Plannerin, jota aivan ensimmäisenä Plannerinani kokeilin (ei ollut mun juttu).

Tässä kuitenkin kuvassa millaiset kannet minun 18 kk värillisessä Erin Condrenissani on (perus "coilit", vaihtoehtoina oli: musta, kulta, ruusukulta ja nämä "hopeiset"):



Sitten jos ottaisin parit kuvat, miten olen käyttänyt Mambin ihania value pack tarrakirjoja, tosiaan tähän käy oikein loistavasti classic kokoiseen happy planneriin ostetut tarrat, niitä aika paljon käytänkin Etsystä ostettujen tarrojen / viikkopakettien lisäksi. Tarrat ja washit on minulla suurimmaski osaksi käytössä kun tuunaan plannereitani/kalentereitani. En voisi elää ilman niitä enää, nyt kun olen näistä tietoinen. Etsyn lisäksi muut tarvikkeet kuitenkin pyrin ostamaan suomalaisilta yrityksiltä, pitkälti olen käyttänyt: Chic Company, Heidin Korttipaja, Taitopuoti Paperinauha, Sandyn vihkokauppaa. Olen ollut erittäin tyytyväinen näiden liikkeiden palveluun ja käytän niitä ehdottomasti jatkossakin. Oikein tänään aamulla harmitti, kun minua odottaa Mambin value tarrapaketti "seasonal teacher", Papermaten Inkjoy 0,5 kärjellä ja vellumia TN:ääni ärrällä, mutta en tiedä miksi lähin r-kioskini ei ollu 7.15 auki vaikka olisi pitänyt ovensa avata jo 7.00. Josko illalla sitten uudella menestyksellä.

No mutta, tässä kuvat parista aukeamastani Mambin tarroilla:



Vaikka tämä tekstini oli pääasiallisesti Mambin tarroista, mitkä sopivat tähän ko. kalenteriin, niin on tullut puhuttua paljon muustakin, aihe tuppaa hieman harhailemaan tästä ydin asiasta.

Kiitos kun luit tämän postauksen, toivottavasti jaksan / maltan pian tehdä seuraavan, aiheita minulla on jo ylhäällä useampi, sen innoittamana ajattelin jos edes yhteen saisin tänään merkinnän: VALMIS! Kuten nyt sainkin. Se on tältä erää hilirimpsis.

-SK