perjantai 15. syyskuuta 2017

Hyviä ideoita bullet journaliin

Hei!
Tämän kertaisen kirjoituksen aion tehdä bullet journalista, minulle tämä ko. aihe on ainakin ikuisuus koulu, tapoja on niin monia kun on tekijöitäkin. Minulle tärkeintä bullet journalissa on sen toimivuus, mutta lähes yhtä tärkeä seikka on myös visuaalisuus, jos se ei näytä hyvältä, en koe tarpeeksi intoa käyttää / täydentää ko. sivua.
Toki meitä on moneen junaan, toiset ovat todella taitavia piirtämään, en itse ole huonoimmasta päästä, mutta todella kaukana silti hyvästäkin, mutta onneksi on tarrat, vastaus lähes kaikkeen itselläni on tarrat, kyllä mä kirjoittaa osaan ihan hienosti, tai pidän omaa käsialaani kuitenkin keskivertoa parempana, mutta piirtäminen on vaikeaa, tai ehkä siksi etten ikinä ole sen saloihin kovin tarkkaan keskittynyt, voisihan sitä aina parantaa, mutta en tiedä tällä iällä jaksaisinko enää, olen enemmän kuitenkin verbaalisesti lahjakkaampi.
Mutta josko siirryn nyt ideointiin ja niihin mitkä minun silmääni erityisesti tyydyttää, olen lainannut kuvia Pinterest: stä esimerkeiksi, osaa olen kokeillut, mutta suurinta osaa vielä en. Ehkä nämä kuvat antavat teillekkin jotain ideoita, mitä kaikkea Bullet Journalin sisään saakaan luotua ja mikä teidän silmään siellä näyttäisi hyvältä.

Kuva1:
Tässä kuvassa minua puhuttelee tekstin kirjoitustapa sekä tottakai, että kuva joka ko. tekstin takana on, liittyy kuukauden aiheeseen. Jotenkin minusta olisi ihanaa kehittää joka kuukauteen aiheeseen sopiva kuva, kuitenkin tarpeeksi yksinkertainen, että siitä saa itse piirrettyä oikeasti kivan näköisen, jos tähän olisi piirtänyt zombin tms, niin se olisi ollut ehkä todella ruma ja pilannut koko sivun.

Kuva2:
Kuva ei ole liian värikäs, mutta tuo kuitenkin sivun eläväisemmäksi, sikäli jos ko. piirrustuksen olisi jättänyt kuvan kokonaan pois olisi sivu ollut makuuni liian pliisu, kuitenkin jotain koristetta tulee aina olla, mutta se että onko sitä liikaa vai liian vähän on sitten se, et mihin se sopii ja mihin se ei sovi. Tässä kutienkin  toimii, ja ilman ei olisi toiminut, kuitenkin kalenteriosuus on siisti ja mitattu tarkaan, että kukin sarake on saman kokoinen.

Kuva3:
Tässä kuvassa on jo enemmän väriä ja tohinaa, mutta niinhän joulun kuuluukin olla, silti siinä ei mielestäni ole mitään liikaa. Ja värit ja koristukset on kuitenkin omilla paikoillaan, aivan siis täydellinen sivu, tätäkin voi muokata sen mukaan mitä lahjoja enemmän itse toivoo, naiselle laukut ynnä muut, mut toki joulu sitten toisaalta on lasten juhla, mut jos on omia lapsia niin tottakai se joulu on tärkein lapsille ja joulusta jokainen vanhempi haluaa tehdä lapselleen ikimuistoisen.
Kuva4:
Aivan ihana perinteinen, ei liian koristeltu sivu, sopii niin hyvin aiheeseen ja samalla myös vähän antiikkinenkin, värejä ei juuri ole, mutta ei tällaiset aina kaipaakkaan. Ihan yksi ehdottomasti kokeiltava juttu seuraavassa bullet journalissani.


Kuva5:
Samaa sarjaa edellisen kuvan kanssa, tekee sen mitä pitääkin, herättää huomion ja on funktionaalinen, toimii ja hoitaa tehtävänsä ja tällaista sivua on vaan niin ilo katsella, tulee heti kyllä seuraavaan bullet journaliin minulle kokeiluun.




Kuva6:
Aivan ihana, simppeli tehdä ja simppeli värittää, ainoo miinus vaan on pakko mainita, et miten pysyy oikeat kynät tallella niin, että tämän voi täyttää kuitenkin niin et se kanssa onnistuu, tai sitten ottaa käyttöön ihan vaan niin perusvärit, että on kynämerkistä riippumatta sävyt suhteellisen kohdallaan. Mut muuten mulla ei kyllä mood trackerit toimi, tämä kuitenkin voisi olla siihen ratkaisu, olisi samalla myös meinaan koristeellinen sivu kalenterissa.




Kuva7:
Tässä on minun näköinen viikko aukeama, juuri sopivan simppeli, tosin minä käytän vaan tarroja, mutta laatikot saisivat kuitenkin olla noin ihanassa täydellisessä muodossaan. Vähän enemmän siis väriä ja tarroja niin tämä on se mitä aion alkaa toteuttamaan myös tulevassa bullet journalissani!



Siinä kaikki tältä erää, toivottavasti nämä auttoivat sinuakin inspiroitumaan ja tosiaan suosittelen lämpimästi Pinterest:n käyttöä, hakusanalla: Bullet Journal löytää vaikka ja mitä ihanaa kokeiltavaa. Hyvää vkl :), hilirimpsis.