sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Tervetuloa!

Hei!

Kirjoitan nyt vain pienen esittelyn,
tosiaan alan tänne kyhäämään jonkunlaista kalenteriaskartelu blogia.

Käytössäni tulee olemaan seuraavanlaiset kalenterit:
- Color Crush A2 personal
- Priman TN "Champagne"
- Erin Condren lifeplanner
- A5 kokoinen bullet journal

Pääasiallinen on the go- kalenterini on traveller's notebook Priman valmistamana, ECLP on myös osakseen on the go, mutta lähinnä sinne kirjoitan oikeasti tapahtuneet asiat, sekä siellä visuaalisuuteni pääsee täysillä valloilleen.
Bullet journal on vielä itselläni pitkälti harjoitus asteella, mutta siellä taas on helppo pitää yllä kaikkea muistettavaa asiaa ja asioita mitä haluan muistaa, kuten mitä elokuvia pitää katsoa, mitä kirjoja haluan lukea ym ym.
CC:n A2 on nyt vähän jäänyt, se on koristeltu kyllä, mutta sinne tällä hetkellä tuntuu ettei oikein mahdu mitään. Olen vähän kahden vaiheilla luovutanko, mutta ku se on vaan niin SULOINEN!! Minkäs teet, voi olla et pysty insertit auttaisi tuomaan kiinostuksen takaisin, aika siis näyttää miten käy, vai myynkö eteenpäin ja kokeilen jotakin uutta tilalle.
Memory keeping mulla on TN:ssä myös, jotenkin vaan tuntuu vihkot olevan vähän puoliks alotettui / tehtyi, joten se vähän on vaikeuttanut, pitäisi ostaa muutama uusi ja selkeyttää linjaa, uskon kyllä että tulen saamaan sen erittäin toimivaksi kompleksiksi, vaatii vaan verta hikeä ja aikaa :D

Mutta mutta... tässä jotain alkuun. Toivon, että voin auttaa joitakin ihmisiä joissakin asioissa, en tosin ole mikään paras tässä, mut ihan keskiverto, kokemusta on tullut paljon lyhyeen aikaan ja seuraan paljon youtubetusta jenkkilästä, kuten tottakai kalenterimanian postaukset luen oikein ajatuksella. Nopeasti oppii, kun on kiinostusta ja siihen käyttää paljon paljon aikaa (liian paljon aikaa). Mutta... niin se lopetus. Seuraava postaus tulee olemaan jotain... nämä ei mee mitenkään loogisessa järjestyksessä, vaan ihan niin mikä minulle itselleni tuntuu hyvältä, onhan tämäkin jollain tapaa itsensä toteuttamista. Heipsankeikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti