keskiviikko 23. elokuuta 2017

Uusi personal kokoinen Recollections'n zipper planner, lähinnä kansien esittely websterin inserteillä ja diy välilehdillä

Hei!

Nyt on pakko tunnustaa, minä sorruin. Mun oikeesti PITI vetää rahahanat kiinni, ja olla hetki ostamatta mitään kalentereihin liittyvää, mutta siinä kävi nyt niin, että kotiini muutti tiistaina uusi ihanainen. Kyseessä siis otsikon mukainen Recollection brändiltä tuttu zipper Planner, eli vetoketjullinen rengaskalenteri. Minunhan oli se ihan pakko saada nyt syksyllä alkavaan koulutukseeni, pitäähän siellä olla omansa, en oikein viitsi siellä TN:ääni avata, ECLP ja Happy Planner on liian isoja ja insertit ensi vuodelle minulla oli joka tapauksessa hakusessa, joten.... tässä sitä nyt ollaan. Uuden ihanan kalenterin kanssa. Ja voi kyllä, olen siitä erittäin onnellinen.

Siinä hän on sitten koko komeudessaan, tosiaan kyseessä on 12 kk päiväämätön kalenteri, kalenterin sivut ovat hieman normaaleita personal kokoisia sivuja korkeammat, mutta 6- rengas systeemin personal kokoiset sivut kyllä myös näihin kuoriin käyvät oikein loistavasti.
Materiaali on sellaista napakkaa muovia, ei siis niin pehmeää mitä color crush on, ei siis ollenkaan nahkamaista. Ei repeile tai rispaannu varmastikkaan niin helposti mukana kulkiessa kuin Color crush, carpe diemillä ja primallahan kannet ovat kuitenkin ihan oikean nahkan tyylistä, kestävämpää. Siinä yksi syy miksi luovun color crushin personal kansista nyt tämän tullen KOKONAAN. Ja onhan teidänkin pakko tunnustaa, et kuosi on aivan ihanan maalaisromanttinen. Iskee minuun aivan täysillä kyllä.

Tässä kalenteri avattuna. Ihanan kultaiset renkaat, kannen etusivussa pakko sanoa miinuksena vain 1 puolen sivun kokoinen tasku, tosin itse en mukana pidä kuin tarroja ja ne mahtuu tuohon taskuun hienosti ja toki joitakin Project life- kortteja, mutta en kovinkaan montaa. Jollekkin tämä siis voi olla pieni miinus tai isompikin miinus, jos tykkää todella paljon koristaa ja tuunata myös ulkonäöllisesti itse kansiakin. Minulle kuitenkin ajaa asiansa ja on aivan riittävä, saanhan minä näihin ostettua renkaisiin laitettavia taskuja lisänä jos siltä jossain vaiheessa tuntuu. En kuitenkaan pysty 1 koko vuotta pitämään renkaissa millään samaan aikaan kaiken muun tarpeellisen tiedon lisäksi. Ekana sivuna näätte minun itseni tekemän / laminoiman dashboard:n. Mikä sopii väreiltään tähän kuin nenä päähän <3 en luovu ennen kun menee rikki <3. + 1 kynänpidike (huonossa paikkaa kylläkin).

Takana sitten puolestaan myös puolikkaan sivun kokoinen tasku, identtinen edessä olevan kanssa ja sivussa kynänpidike, joka on sitten hyvässä paikkaa, et kynä oikeesti mahtuu olemaan siellä vaurioittamatta kansia tai sisälmyksiä. Huomasin tosin itse että renkaiden väliin voi parikin kynää laittaa mukaan talteen, mistä ne ei vahingoita mitään siellä olemalla. Suosittelen siis tätä taktiikkaa ihan ehdottomasti tämän kalenterin kanssa käytettäväksi, koska tämähän on vetoketjullinen kalenteri, poikkeuksena muista personal kokoisista Plannereista, joten mikä jää vetoketjun sisäpuolelle, niin pysyy myös kanssa siellä ja laukun tai minkään sisältö ei niitä tavaroita pääse myöskään vaurioittamaan, mikä on oikeesti TODELLA upea juttu. Et on tässä kalenterissa vaan niin paljon hyvää verrattuna muihin saman tyylisiin Plannereihin <3.

Tässä nyt pienenä kokonaisuutena kokemukseni tästä ko. yksilöstä, sen tarkemmin insertteihin siirtymättä, voin sen tehdä vielä myöhemmin missä esittelen tähän planneriin mukana tulleet 12 kk päiväämättömät insertit, kuitenkin teitä varmasti kiinostaa millaisia ne ovat. Mut siitä myöhemmin, tässä kaikki siis tältä erää. Hilirimpsis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti